Karibia

Hvem har ikke drømt om Karibias krystallklare vann og stabile vær, de siste årene lekkert illustert av Johnny Depp i "Pirates of the Caribbean" filmene.

Og vet du…. DET HELE ER SANT, DET ER AKKURAT SLIK DET ER!

Når vi seiler i Grenadinene eller Jomfruøyene må man innimellom klype seg i armen. Det er virkelig slik man ser på film eller i annonser for reiser til paradiset.
Anguilla

Fantastiske strender med palmer og kokosnøtter.
Vanntemerpatur på 29 og i luften 32 grader og sol, sol, sol…
Fra ankringsstedene har vi som regel tilgang til dampende partysteder, rolige restauranter og hyggelige barer. Man kan og bare være ombord og nyte at det er rolig rundt en, selv om man kan fornemme livet i land mens månen lager trolske skygger fra masten.

Vis seiler fra St.Lucia til Puerto Rico i desember og ruta vil velges blant følgende øyer; Martinique, Dominica, Guadeloupe, Montserrat, Antigua, Baruba, St. Kitts & Newis, St. Barths, St. Maarten og Angiulla før vi kommer til BVI og Tortola, Virgin Gorda og Anegada. Vi rekker dessverre ikke innom alle øyene, men kan love fantastiske opplevelser underveis. Vi tar noen lengre stopp underveis, besøker spektakulære fossefall og regnskoger, strender i verdensklasse, og bukter med så klart vann at det ser ut til å være umulig å komme inn der.

BVI er ferieparadiset  i Karibia. Korte etapper, fine vindforhold og mange steder å besøke gjør dette området til en favoritt for mange. Vi seiler til øyene Tortola, Jost van Dyke, Virgin Gorda og Anegada. 

Basen denne vinteren er på Puerto Rico hvor vi seiler turer på en og to uker i de spanske, amerikanske og britiske jomfruøyer.

 

seilingkaribiaLogo