Vurdering

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews

Har hatt en eventyrlig siste uke i sommerferien før skole, og jobb starter på igjen. Trygt og vennlig har skipper Jon Waggestad tatt oss rundt mellom Aegina, Poros, Ermioni, Hydra...en liten stopp for et morgenbad, en fin bukt for en lunsjpause, eller ankre opp i "bordbeina" på en hyggelig restaurant på ettermiddagen. Vår andre tur med Seiling i Hellas, blir ikke den siste. Skipper, båt og område anbefales på det varmeste...

by Bernt Hanssen on Blank Business Name
Trygt, godt og veldig hyggelig!

Summer Star er en trygg, god og romslig båt, og det samme karakteristikk kan gis om skipperen, Ingve.
Ingve er absolutt fleksibel og gjør "alt" for sine gjester, men har alltid full kontroll. Kunnskapsrik om seiling og steder som er verd å besøke på turen.
Anbefales på det varmeste!

by Thomas Leer on Blank Business Name
ARC 2015

Dette selskapet, med Ingve Kjelsrud i spissen, anbefales på det varmeste. Jeg hadde gleden av å være med på tur i 2015, og fikk masse fantastiske opplevelser jeg aldri kommer til å glemme. Ingve er en humørspreder, og har full kontroll slik at gjestene slipper å tenke på annet enn å nyte. Kommer definitivt til å booke en ny tur med Seiling i Hellas igjen!

by Halvor Jensen on Blank Business Name

.God informasjon på forhånd, ok oppfølging før tur. Fine og gode båter. Meget dyktig skipper, med særdels god seilerkompetanse ga oss som uerfarne seilere trygghet og en god opplevelse. Vi læret i tillegg mye i løpet av turen. Eier av selskapet kjenner området meget godt og gir gode råd til både opplevelser og gode spisesteder. Anbefales på det varmeste og vi kommer helt sikkert tilbake til en ny tur ved en annen anledning.